QIGONG

Behandling med omsorg, viden og sjæl

Klinik v/Åse Lodal

Qi kan oversættes med livskraft eller energi. Ligesom med elektrisk strøm kan vi hverken se eller røre ved den, men vi ved, at den eksisterer, og at det er muligt at gøre brug af den. Gong kan oversættes med metode eller teknik.

Qigong stimulerer og styrker på en naturlig og afbalanceret måde muskler, led, sener, nervebaner og kredsløb Du vil opleve en dyb indre ro, da de rolige qigong bevægelser skaber pause i tankeflow og tilbagevendende uhensigtsmæssige følelser, som bekymring, angst, vrede og sorg.

Klinikkens Qigong undervises efter Biyun metoden.

www.caringsense.dk - Jichu Gong, trin 1

HVORDAN VIRKER QIGONG?


Qigong efter Biyunmetoden er enkel og naturlig træningsform, der er let at lære. Træningen arbejder med de samme energibaner som akupunktur.


Qigong-træningen:

 • Forebygger og behandler sygdomme
 • Modvirker stress og spændinger
 • Forbedrer blodomløbet
 • Styrker immunforsvaret
 • Modvirker aldringsprocessen
 • Forbedrer din koncentration og læring
 • Gør dig gladere og mere kreativ

HVORDAN FOREGÅR QIGONG?Qigong kan udøves når som helst og hvor som helst og er en god hjælp til selvhjælp. Efter kurset er man klar til at træne ca. 30 minutter dagligt på egen hånd ved hjælp af træningsmanual og evt. tilkøbt trænings-cd

www.caringsense.dk - Dong Gong, trin 2
www.caringsense.dk - Dong Gong, trin 2

QIGONG KURSER OG NIVEAUERDer findes flere niveauer i Qigong og i klinikken undervises der i 4 forskellige. De fleste vælger at starte med enten Jichu Gong eller delfinkraftens gigong, der er begge er første niveau.


Qigong udbud i klinikken:

 • Jichu Gong
 • Dong Gong
 • Delfinkraftensqigong
 • Senior Qigong


Er du i tvivl om hvilken Qigong er bedst for dig?

Kontakt klinikken for mere information.

DET SIGER ANDRE OM QIGONG HOS ÅSE:

“Jeg havde haft konstante smerter i skuldrene i over tre år, da jeg meldte mig til et Qigong-kursus hos Åse. Allerede mandagen efter weekendkurset kunne jeg bevæge skuldrene langt mere frit. I dag, efter et par måneders træning, kan jeg en hel masse jeg ikke kunne før: trække en bluse over hovedet, nå et glas øverst i køleskabet og endda pudse vinduer.

Det er fantastisk!”


MALENE BJERRE, Indehaver af Sprogvaskeriet

"

Bogen er en del af materialet. Klik her for link til Biyuns hjemmeside

BIYUN-METODENS GRUNDLÆGGER OG INSTRUKTØRER

Fan Xiulan er kinesisk læge og professor i medicinsk Qigong. Hun grundlagde i 1984 et behandlingshjem uden for Beijing, hvor mennesker rehabiliteres udelukkende ved hjælp af Qigong som behandlingsmetode. Siden 1992 er Biyunmetoden blevet udbredt i Sverige med Fan Xiulans som hovedlærer på Biyunskolen nær Stockholm. I Sverige anbefales metoden i stigende grad af sundhedssektoren på grund af de veldokumenterede resultater.

Metoden er udbredt i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, USA, Brasilien, Japan og Kina.


Instruktører i Biyunmetoden er alle uddannet og autoriseret af metodens grundlægger, Fan Xiulan. Uddannelsen er godkendt af Education Department of the Chinese Academic Society of Medical Qigong.

Åse Lodal

Tlf.: 21 73 73 88             

Email: aaselodal@gmail.com

www.Facebook.com/caringsense

CVR: 18388693

 

Copyright 2019 © Åse Lodal. All Rights Reserved

Medlem af SAB - http://www.alternativ-behandling.dk
Registreret alternativ behandler i Akupunktur og Zoneterapi - http://www.rab-behandlere.dk