Behandling med omsorg, viden og sjæl

Klinik v/Åse Lodal

OM KLINIKKEN

Åse Lodal er kernen og essensen af Klinikken.

Åse har været komplementær behandler siden 1992 - læs mere herunder

 

www.caringsense.dk

ÅSES UDDANNELSEMin terapeutiske baggrund blev grundlagt i 1992.

Jeg er uddannet akupunktør i traditionel kinesisk medicin, kranio sakral terapi, samt autoriseret international Qigong-instruktør. Jeg er certificeret bevidstolog, og kanaliserer med bl.a. energioverførsel.  Jeg er vejledt og støttet i min åndsudvikling gennem adskillige år, og fortløbende bliver jeg superviseret af Jens Kristian Frederiksen.


Jeg har en fortid som konkurrence- og topidrætsudøver, hvorfra jeg har personlige erfaringer med at forstå kroppens fysiske og mentale signaler og arbejde med dem. Det er vigtigt for mig, at jeg konstant dygtiggør mig på fagområdet, og derfor efteruddanner jeg mig løbende.

ÅSES BEHANDLINGSFILOSOFIJeg supplerer altid mine behandlinger med vejledning om, hvordan du kan hjælpe dig selv ved at gøre noget ved årsagen til ubalance og derved forebygge fremtidig sundhedstilstand.


Mit fokus drejer sig om at yde hjælp til din livsenergi og livskvalitet.

I mine behandlinger lægger jeg vægt på at du som patient kan betro dig til mig og du kan være sikker på at jeg med mine mange års erfaring inde for mange forskellige komplementær behandlingsformer har viden og ønske om at hjælpe dig.   

www.caringsense.dk

"

DET SIGER ANDRE OM ÅSES BEHANDLINGER:


"Åse er en fantastisk behandler, som lytter, hjælper og giver gode råd. Jeg har fået mange behandlinger af Åse, og hver gang føler jeg mig fysisk bedre, og føler, at Åse er en person som oprigtigt interesserer sig for mig. Åse tænker altid nøje igennem hvad hun skal gøre for at hjælpe, og gøre din hverdag bedre. Jeg kan varmt anbefale Åses behandlinger."


Marianne Fleischer, Regionsdirektør

Jeg er medlem af Danmarks komplementære behandlere - 'DAKOBE'.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler - 'RAB' - i akupunktur

Åse Lodal

Tlf.: 21 73 73 88             

Email: aaselodal@gmail.com

www.Facebook.com/caringsense

CVR: 18388693

 

Copyright 2019 © Åse Lodal. All Rights Reserved

Medlem af SAB - http://www.alternativ-behandling.dk
Registreret alternativ behandler i Akupunktur og Zoneterapi - http://www.rab-behandlere.dk