Behandling med omsorg, viden og sjæl

Klinik v/Åse Lodal

KANALISERING

Kanaliseringen som bruges i klinikken, kaldes også Bevidstologi, og forklares herunder.

 

www.caringsense.dk - kanalisering

HVAD ER KANALISERING V/ BEVIDSTOLOGI?Kanalisering v/ Bevidstologi er moderen til alt spirituelt og åndeligt arbejde. Jeg, bevidstologen, etablerer tovejskommunikation til åndsverdenen, og modtager samt videregiver information og energi. Dette foregår uden hjernens fysiske indblanding.

HVORDAN VIRKER DET?


Som bevidstolog tilbyder jeg med kanalisering og vejledning, samt energioverførsel, i form af bl.a. healing. Når jeg kanaliserer, kobler jeg altid på en bestemt energiform, kaldet Svane Energien, og herfra kontakter jeg dine 'hjælpere', i det ikke-fysiske. Afdødekontakt forekommer ikke hos mig, da jeg mener information herfra ikke er fyldestgørende som vejledning.


Ved kanaliserende bevidstologisk vejledning, får du mulighed for, at ændre dit livssyn og finde ind til troen på, at alt er muligt og alt kan lade sig gøre. Derved åbnes din selvhelbredende kraft. Denne evne har alle mennesker, men ofte har vi dækket vores bevidsthed til med et tykt lag af tillærte overbevisninger om, at vi ikke kan.

www.caringsense.dk - kanalisering
www.caringsense.dk - kanalisering

HVORDAN FOREGÅR KURSER?


På kursus i kanaliserende bevidstologi kan du udvikle dine evner til åndskontakt og få indsigt i dit potentiale. Du vil selv kunne hente dine beskeder, råd og vejledning samt energi fra dine 'hjælpere', i det ikke-fysiske. Under kursusforløbet finder du din helt egen måde at bruge dine åndskontakt evner på - Ikke to mennesker arbejder ens. Allerede fra første kursus, vil du komme til at kanalisere. Kurset er ikke en uddannelse til healer eller clairvoyant.


Min opgave er, inden kurset og ved samtale med dig, at afgøre om du kan deltage i kurset. Tilmed på selve kurset, at vejlede dig i din åndsudvikling. Kurset afvikles som et træningssted for individuel formåen i åndskontakt, og du finder din egen udtryksform. Der forekommer ikke undervisning og udenadslære, men min supervision. Bevidstologikursus er stedet, hvor der sker personlig udvikling.

DET SIGER ANDRE OM KANALISERING HOS ÅSE:“Hos Åse bliver du mødt præcis der hvor du er. Du bliver taget hånd om på kærligste vis, og får de indsigter og det kærlige skub der skal til, for at komme videre - kan kun give Åse de bedste anbefalinger. Hun er en ener i sit felt!”


PIA ANETTE KRUSE HANSEN, Behandler

"

Åse Lodal

Tlf.: 21 73 73 88             

Email: aaselodal@gmail.com

www.Facebook.com/caringsense

CVR: 18388693

 

Copyright 2019 © Åse Lodal. All Rights Reserved

Medlem af SAB - http://www.alternativ-behandling.dk
Registreret alternativ behandler i Akupunktur og Zoneterapi - http://www.rab-behandlere.dk