Behandling med omsorg, viden og sjæl

Klinik v/Åse Lodal

KRANIO SAKRAL TERAPI

Kranio sakral terapi er en blid form for behandling, som kan afhjælpe eller mindske stressrelaterede ubalancer i kroppen.

www.caringsense.dk - kranio sakral terapi

HVORDAN VIRKER KRANIO SAKRAL TERAPI?Behandlingen er særlig effektiv til at lindre smerter i nakke, skuldre og rygsøjle. Desuden vil den ofte med held kunne kombineres med triggerpunkt massage.


Kraniosakralterapi, evt. kombineret med triggerpunktmassage, kan have en gavnlig effekt på en frossen skulder, piskesmældsskader, hovedpine, hukommelses- og koncentrationsproblemer, svimmelhed, spændinger i kæbeled, mod at skære tænder, tics, kronisk bihulebetændelse, uro eller depression, uhensigtsmæssig kropsholdning og lændesmerter – blot for at nævne nogle af de mange effekter.

www.caringsense.dk - kranio sakral terapi

Kranio Sakral Terapi er en meget blid men dybtgående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse.


Klienten ligger påklædt og på ryggen under behandlingen.

På punkter med relation til helbredsproblemet, anvendes et meget let tryk. Punkterne ligger ofte på hovedet, i nakken, på ryggen og på korsbenet.

Klienten oplever en afspænding og det er ikke usædvanligt at klienten falder i en let søvn. Behandlingen opleves behagelig.

HVORDAN FOREGÅR KRANIO SAKRAL TERAPI?

"

DET SIGER ANDRE OM KRANIO SAKRAL TERAPI HOS ÅSE:“Åse er helt og aldeles fantastisk. Aldrig har jeg mødt et menneske som Åse. Hendes behandlinger hjælper både krop og sjæl, og Åse er et menneske som hjælper med at sætte ens egne refleksioner til handling i ens eget liv”


LISELOTTE RØNSHOLT, Social- og Sundhedsassistent

Åse Lodal

Tlf.: 21 73 73 88             

Email: aaselodal@gmail.com

www.Facebook.com/caringsense

CVR: 18388693

 

Copyright 2019 © Åse Lodal. All Rights Reserved

Medlem af SAB - http://www.alternativ-behandling.dk
Registreret alternativ behandler i Akupunktur og Zoneterapi - http://www.rab-behandlere.dk